TapRrap
  • I popullarizuar

TapRrap

Ku t'dush, çka t'dush

  • I popullarizuar

TapRrap

Ku t'dush, çka t'dush

Detajet e listimit

Porositni nga shtëpia çkado që dëshironi. Ushqime, sende në market, barëra, etj. Të gjitha ju ofrohen tek dera për 15-20 minuta përmes Taprrap.

Si funksionon: Thirr në 044 101 520 dhe porositni nga shtëpia çkado që dëshironi!

Lokacioni

Kontakti

Orari i punës

Hapur
24/7

0 Reviews

Claim Now

A është ky biznesi juaj?

Nëse është biznesi juaj, ju mund të aplikoni për të marr përsipër menaxhimin e tij falas në kuadër të platformës.

Business Hour Hapur

24/7