Talens Amare
  • I popullarizuar

Talens Amare

  • I popullarizuar

Talens Amare

Detajet e listimit

Amare është një kompani e themeluar në vitin 1995, me fokusim në furnizim për materiale për zyre. Sot Amare, është një lider në tregun e Kosovës duke ofruar gamën e gjerë të top brendeve Evropiane. Amare ofron zgjidhje për studentë, nxënës, artist, arkitekt dhe të tjerë. Amare është përfaqësues zyrtar i brendeve si: Talens, Schneider, Staedtler, Rexel, Aero, Esselte, Leitz, Lecolor, Durable, Koh-i-Noor, Xerox, Canson, Lamy, Olfa, Sizzix, Elisa, Abka, Gipta, Yener, Panda etc.

Lokacioni

Kontakti

  • Adresa
    Bajram Kelmendi, Old Town, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
  • Tel

Orari i punës

Hapur
24/7

0 Reviews

Claim Now

A është ky biznesi juaj?

Nëse është biznesi juaj, ju mund të aplikoni për të marr përsipër menaxhimin e tij falas në kuadër të platformës.

Business Hour Hapur

24/7