SushiCo Kosova
  • I popullarizuar
  • 0 0 Reviews

SushiCo Kosova

Ushqime Japoneze, Kineze dhe Tajlandeze.

  • I popullarizuar
  • 0 0 Reviews

SushiCo Kosova

Ushqime Japoneze, Kineze dhe Tajlandeze.

Detajet e listimit

SushiCO Kosova është partner ekskluziv i brendit të njohur ndërkombëtar SushiCo, ku për specialitet ka ushqimin për adhuruesit e kuzhinës Japoneze, Kineze dhe Tajlandeze. Me përvoje mbi 20 vjeçare ky brend tashmë operon edhe në vendin tonë, për të sjellë shijet më të veçanta për të gjithe të apasionuarit e ushqimit aziatik.

  • Porosi Online: Përmes telefonit dhe web faqes
  • Delivery: FREE

Kontakti

Orari i punës

Hapur
24/7

Listing FAQs

Free Delivery?

Po. SushiCo Kosova ofron Free Delivery për çdo porosi që bëni te ta!

0 Reviews

Claim Now

A është ky biznesi juaj?

Nëse është biznesi juaj, ju mund të aplikoni për të marr përsipër menaxhimin e tij falas në kuadër të platformës.

Business Hour Hapur

24/7