Spar Kosova
  • I popullarizuar

Spar Kosova

  • I popullarizuar

Spar Kosova

Detajet e listimit

SPAR Kosova synon të jetë supermarketi kryesor ushqimor në treg, duke ofruar eksperiencën më të mirë të blerjes përmes fokusimit në këto vlera kryesore - freskisë, llojshmërisë, kualitetit dhe nivelit të lartë të shërbimit ndaj klientit.

Porosit online, rehat prej shtëpisë 💻 🛒. Hyr në website dhe zgjedh çka t’dush, porosia të vjen brenda ditës. Vlen vetëm për Prishtinë #rrinshpi #blejonline
Shparit online 👉

  • Porosi online: Po përmes web faqes: https://shop.spar-kosova.com
  • Pagesat: Online me Visa/MasterCard dhe Kesh në Dërgesë
  • Dërgesat: Brenda Ditës

Kontakti

Orari i punës

Hapur
24/7

0 Reviews

Claim Now

A është ky biznesi juaj?

Nëse është biznesi juaj, ju mund të aplikoni për të marr përsipër menaxhimin e tij falas në kuadër të platformës.

Business Hour Hapur

24/7