Shkolla Digjitale
 • I popullarizuar
 • 0 0 Reviews

Shkolla Digjitale

Kurse teknologjike për fëmijë

 • I popullarizuar
 • 0 0 Reviews

Shkolla Digjitale

Kurse teknologjike për fëmijë

Detajet e listimit

Shkolla Digjitale është institucion i akredituar nga Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve dhe është shkolla e parë e hapur në Prishtinë, Ferizaj, Prizren, Mitrovicë, Pejë, Gjakovë, Maqedoni (5 lokacione), Gjermani (4 lokacione) e cila ofron kurse per femije rreth teknologjisë informative.

 • Kurse Online: PO
 • Pagesa Online: PO

Kontakti

Orari i punës

Mbyllur
 • Monday
  09:00 am - 08:00 pm
 • Tuesday
  12:00 am - 08:00 pm
 • Wednesday
  09:00 am - 08:00 pm
 • Thursday
  09:00 am - 08:00 pm
 • Friday
  09:00 am - 08:00 pm
 • Saturday Closed
 • Sunday Closed

0 Reviews

Claim Now

A është ky biznesi juaj?

Nëse është biznesi juaj, ju mund të aplikoni për të marr përsipër menaxhimin e tij falas në kuadër të platformës.

Business HourMbyllur

 • Monday
  09:00 am - 08:00 pm
 • Tuesday
  12:00 am - 08:00 pm
 • Wednesday
  09:00 am - 08:00 pm
 • Thursday
  09:00 am - 08:00 pm
 • Friday
  09:00 am - 08:00 pm
 • Saturday Closed
 • Sunday Closed