Sarajeva Steak House
  • I popullarizuar
  • 0 0 Reviews

Sarajeva Steak House

I verifikuar!
Verified by it's Owner

Steak House

  • I popullarizuar
  • 0 0 Reviews

Sarajeva Steak House

I verifikuar!
Verified by it's Owner

Steak House

Detajet e listimit

I verifikuar!
Verified by it's Owner

Me një përvojë shumëvjeçare, Sarajeva tashmë ka krijuar model të ri të ofrimit të ushqimit, duke e hapur një "Steak House" që do t’i përmbush nevojat e gurmanëve të ushqimit. Me meny të pasur të ushqimit dhe me një ekspertizë të lartë në ofrimin e ushqimit të shijshëm, Sarajeva Steak House ofron specialitete të mishit të cilat do të jenë risi për të gjithë adhuruesit e ushqimit.
Enterieri krejtësisht ndryshe, ushqimi i përsosur dhe shërbimi i nivelit të lartë, do të ju shoqërojnë tash e tutje në çdo moment.

  • Delivery: FREE
  • Porosia: Vetëm përmes telefonit / 045832467

Kontakti

Orari i punës

Hapur
24/7

Listing FAQs

A ofron shërbime të delivery?

Po Sarajeva, ofron shërbime të delivery nga tre pika të saja në Prishtinë tek Rruga B, tek Qafa dhe në lagjen Marigona!

0 Reviews