Sakushton
  • I popullarizuar

Sakushton

Analiza dhe hulumtime të sakta të çmimeve të tregut

Report Abuse

  • I popullarizuar

Sakushton

Analiza dhe hulumtime të sakta të çmimeve të tregut

Detajet e listimit

Sakushton është plaformë mediale digjitale që mirret me hulumtimin e tregut dhe çmimeve në Kosovë. Platforma bënë analiza dhe hulumtim të tregut në përpjekje konstante të ofrimit të informacioneve sa më të sakta.

Çka nënkupton kjo? Nëse jeni të interesuar për të kuptuar çmimin e një laptopi nga një burim i vetëm duke krahasuar disa ofrues të ndryshme atëhere nuk ka platformë më të mirë sesa sakushton.com.

Lokacioni

Kontakti

Adresa
Kosovo Association of Information and Communication Technology (STIKK), 28A, Rexhep Mala, Mahalla e Muhaxherëve, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Tel
Shto rrjete sociale

Author Info

admin

Member since 2 years ago
View Profile

0 Reviews

You need to Login or Sign Up to submit a review