Pelini’s
  • I popullarizuar

Pelini’s

I verifikuar!
Verified by it's Owner

Tjetër shije

  • I popullarizuar

Pelini’s

I verifikuar!
Verified by it's Owner

Tjetër shije

Detajet e listimit

I verifikuar!
Verified by it's Owner

Pelini’s është kompani e re në Kosovë që për fushë-veprimtari kryesore ka përpunimin e lajthisë dhe frutave tjera arrore. Në Pelini’s bëhet thyerja e pjekja e frutave arrore. Prodhohen gjalpë si ai i kikirikut, lajthisë, bajameve, arrës, arrës indiane, etj.

Aty poashtu prodhohet vaj i lajthisë, farës së zezë, bademit, farës chia, farës së kungullit, etj. Miell e qumësht i lajthisë, tërshërës e qumësht i bademit. Përvec që prodhohen produkte që bëhen për herë të parë në vendin tonë, shumë produkte prodhohen në pikën e shitjes, aty-për aty, që e bën këtë koncept edhe më të veçantë. Kjo pikë shitjeje është ndërtuar në bazë të konceptit ‘zero mbeturina’ duke ofruar një opsion alternativ ku mund të blihen produkte të shëndetshme, me fokus në prodhime vendore të kualitetit të lartë, të freskëta e pa paketim të panevojshëm.

  • Porositë për produktet e Pelini's mund t'i bëni në faqen e Pelini's në facebook ose instagram.
  • Poashtu, mund të kontaktoni në 049 54 57 46.
  • Pika e shitjes gjatë masave kufizuese punon nga 09:30 - 17:00.

Lokacioni

Kontakti

0 Reviews