Papirun
 • I popullarizuar
 • 0 0 Reviews

Papirun

 • I popullarizuar
 • 0 0 Reviews

Papirun

Detajet e listimit

Papirun ka sjellë dhe vazhdon të sjellë Sendviçat më të mirë në Prishtinë. Sendviça me bukë të shtëpisë pa adetiv, dhe përzierje e mishit dhe perimeve të zgjedhura me kujdes, supe, sallata dhe pemë që nuk keni nevojë t’i përdorni dhëmbët, se mund ta pini vetëm lëngun e tyre të shtrydhur në gotë.

 • Delivery: PO / Falas
 • Porosia: Përmes telefonit - 045262323

Lokacioni

Kontakti

Orari i punës

Mbyllur
 • Monday
  10:00 am - 08:00 pm
 • Tuesday
  10:00 am - 08:00 pm
 • Wednesday
  10:00 am - 08:00 pm
 • Thursday
  10:00 am - 08:00 pm
 • Friday
  10:00 am - 08:00 pm
 • Saturday
  10:00 am - 08:00 pm
 • Sunday
  10:00 am - 08:00 pm

0 Reviews

Claim Now

A është ky biznesi juaj?

Nëse është biznesi juaj, ju mund të aplikoni për të marr përsipër menaxhimin e tij falas në kuadër të platformës.

Business HourMbyllur

 • Monday
  10:00 am - 08:00 pm
 • Tuesday
  10:00 am - 08:00 pm
 • Wednesday
  10:00 am - 08:00 pm
 • Thursday
  10:00 am - 08:00 pm
 • Friday
  10:00 am - 08:00 pm
 • Saturday
  10:00 am - 08:00 pm
 • Sunday
  10:00 am - 08:00 pm