Muzeu Etnologjik – Vizitë Virtuale
  • I popullarizuar

Muzeu Etnologjik – Vizitë Virtuale

  • I popullarizuar

Muzeu Etnologjik – Vizitë Virtuale

Detajet e listimit

Shëtitje Virtuale në Muzeun Etnologjik në Prishtinë

Ky projekt është realizuar në kuadër të platformës #HeritageSpace. Projekti “Ecja Virtuale” është ideuar dhe zhvilluar nga Petrit Ibrahimi ndërsa përcjellet nga tinguj dhe zëra të instaluar në muze në kuadër të projektit “Haptic Space” nga Anyla Berisha në vitin 2016. Pamjet 360 shkallë, mundësia për të klikuar çdo artefakt dhe tingujt në sfond mundësojnë përjetim të veçantë për vizitorin virtual. Klikoni vegëzën më poshtë, ndiqni shigjetat, dëgjojoni me zë 🔊:

https://go.aws/3edLGPF

Muzeu etnologjik është pjesë përbërëse e Muzeut të Kosovës. Është hapur me 27 korrik 2006, respektivisht për publikun në muajin shtator të vitit 2006.

Video

Lokacioni

Kontakti

Orari i punës

Hapur
24/7

0 Reviews

Claim Now

A është ky biznesi juaj?

Nëse është biznesi juaj, ju mund të aplikoni për të marr përsipër menaxhimin e tij falas në kuadër të platformës.

Business Hour Hapur

24/7

Të ngjashme