MenufyKS

MenufyKS

Detajet e listimit

Menufyks.com, ofron një përmbledhje të ofertave më të mira që gjenden përreth lokacionit të përdoruesit. Përoduresit mund të shohin oferta të përzgjedhura, rekomandime, çmime dhe detaje tjera përmes web faqes.

MenufyKS gjithashtu ofron mundësinë që restaurantet të pajisjen me meny përmes QR Code, dhe të shfaqin me lehtësi artikujt, ofertat, historinë, kontaktet, etj. Sistemi është plotësisht i personalizuar dhe ofrohet pa pagesë.

Web: menufyks.com

Orari i punës

Hapur
24/7

0 Reviews

Claim Now

A është ky biznesi juaj?

Nëse është biznesi juaj, ju mund të aplikoni për të marr përsipër menaxhimin e tij falas në kuadër të platformës.

Business Hour Hapur

24/7