MenufyKS
  • I popullarizuar

MenufyKS

Report Abuse

  • I popullarizuar

MenufyKS

Detajet e listimit

Menufyks.com, ofron një përmbledhje të ofertave më të mira që gjenden përreth lokacionit të përdoruesit. Përoduresit mund të shohin oferta të përzgjedhura, rekomandime, çmime dhe detaje tjera përmes web faqes.

MenufyKS gjithashtu ofron mundësinë që restaurantet të pajisjen me meny përmes QR Code, dhe të shfaqin me lehtësi artikujt, ofertat, historinë, kontaktet, etj. Sistemi është plotësisht i personalizuar dhe ofrohet pa pagesë.

Web: menufyks.com

Kontakti

Shto rrjete sociale

Author Info

admin

Member since 1 year ago
View Profile

0 Reviews

You need to Login or Sign Up to submit a review