Maxx Online Store
 • I popullarizuar

Maxx Online Store

 • I popullarizuar

Maxx Online Store

Detajet e listimit

E themeluar në vitin 1995, Maxx Group është dyqan i mirënjohur i brendeve botërore në Prishtinë. Brendet që janë prezente në Maxx Group përfshijnë: Scotch & Soda, Boss, G-Star, Replay, Diesel, Camper, etj.

Web shopi në anë tjetër https://maxx-group.com ofron një gamë të gjerë të zgjedhjes së produkteve dhe mundësi për ta porositur produktin online por jo edhe për të paguar online për shërbimin.

Orari i punës

Hapur
 • Monday
  09:00 am - 10:00 pm
 • Tuesday
  09:00 am - 10:00 pm
 • Wednesday
  09:00 am - 10:00 pm
 • Thursday
  09:00 am - 10:00 pm
 • Friday
  09:00 am - 10:00 pm
 • Saturday
  12:00 am - 10:00 pm
 • Sunday
  12:00 am - 10:00 pm

0 Reviews

Claim Now

A është ky biznesi juaj?

Nëse është biznesi juaj, ju mund të aplikoni për të marr përsipër menaxhimin e tij falas në kuadër të platformës.

Business HourHapur

 • Monday
  09:00 am - 10:00 pm
 • Tuesday
  09:00 am - 10:00 pm
 • Wednesday
  09:00 am - 10:00 pm
 • Thursday
  09:00 am - 10:00 pm
 • Friday
  09:00 am - 10:00 pm
 • Saturday
  12:00 am - 10:00 pm
 • Sunday
  12:00 am - 10:00 pm