Maxi Supermarket

Maxi Supermarket

Maxi Supermarket

Detajet e listimit

Maxi - Norwegian Px është marketi i parë në Kosovë dhe ekziston që nga viti 2000. Maxi - Norwegian Px kryesisht shtrihet në qytetin e Prishtinës ku 16 markete ndodhen në lagje të ndryshme në Prishtinë dhe 1 në lagjën Jarina në Pejë.

  • Porositë: Përmes maxiks.shop
  • Standard transporti: Falas
  • Express transporti: 2.99 €
  • Vlera minimale e porosisë, pa përfshirë shpenzimet e transportit: 20 €
  • Dërgimi i produkteve në adresën e konsumatorit është me pagesë deri në shumën 49.90 €.
  • Mbi shumën 49.90 €, transporti është pa pagesë.

Lokacioni

Kontakti

Orari i punës

Hapur
24/7

0 Reviews

Claim Now

A është ky biznesi juaj?

Nëse është biznesi juaj, ju mund të aplikoni për të marr përsipër menaxhimin e tij falas në kuadër të platformës.

Business Hour Hapur

24/7