Matcha Coffee and Eatery
 • I popullarizuar
 • 0 0 Reviews

Matcha Coffee and Eatery

Ushqehu shijeshëm dhe shëndetshëm

 • I popullarizuar
 • 0 0 Reviews

Matcha Coffee and Eatery

Ushqehu shijeshëm dhe shëndetshëm

Detajet e listimit

Matcha Coffee and Eatery është themeluar në vitin 2019, si rezultat i frustrimit të mungesës së vendeve të mira që shërbejnë ushqim të shëndetshëm dhe kanë opsione për vegetarian e vegan.
 • Delivery: Po
 • Porosia: Përmes rrjeteve sociale apo telefonit 043829282
 • Menyja: Meny ushqimore ditore, javore apo mujore
 • Menyja: Online

Lokacioni

Kontakti

Orari i punës

Hapur
 • Monday
  08:00 am - 08:00 pm
 • Tuesday
  08:00 am - 08:00 pm
 • Wednesday
  08:00 am - 08:00 pm
 • Thursday
  08:00 am - 08:00 pm
 • Friday
  08:00 am - 08:00 pm
 • Saturday
  08:00 am - 08:00 pm
 • Sunday Closed

0 Reviews

Claim Now

A është ky biznesi juaj?

Nëse është biznesi juaj, ju mund të aplikoni për të marr përsipër menaxhimin e tij falas në kuadër të platformës.

Business HourHapur

 • Monday
  08:00 am - 08:00 pm
 • Tuesday
  08:00 am - 08:00 pm
 • Wednesday
  08:00 am - 08:00 pm
 • Thursday
  08:00 am - 08:00 pm
 • Friday
  08:00 am - 08:00 pm
 • Saturday
  08:00 am - 08:00 pm
 • Sunday Closed