Klinika Digjitale
  • I popullarizuar

Klinika Digjitale

  • I popullarizuar

Klinika Digjitale

Detajet e listimit

Klinika Digjitale është një platformë shëndetësore e avancuar dhe unike për konsultim me mjekun në çdo kohë dhe nga çdo vend. Web Aplikacioni i Klinikës Digjitale ju mundëson që të konsultoheni me mjekun tuaj të preferuar dhe përkujdeseni për sigurinë dhe privatësinë e të dhënave tuaja shëndetësore.

Linku: klinikadigjitale.net
Regjistrimi për mjekë dhe pacientë falas!
Shërbimi kryesor: Konsultim digjital me mjekun e preferuar dhe ruajtja e të dhënave të pacientit

Video

Orari i punës

Hapur
24/7

0 Reviews

Claim Now

A është ky biznesi juaj?

Nëse është biznesi juaj, ju mund të aplikoni për të marr përsipër menaxhimin e tij falas në kuadër të platformës.

Business Hour Hapur

24/7