kfc_shop
 • I popullarizuar

KFC Kosova

Gishtat mi lpi!

Detajet e listimit

Sot KFC ka më shumë se 22,000 restaurante në më shumë 125 vende të botës. Në Kosovë KFC është hapur në vitin 2016 dhe tashmë janë 11 restaurante ku mund të shijoni recetën tonë origjinale.

 • Delivery: 2€
 • Porosi online përmes: https://delivery.kfckosova.com/
 • Pagesat: Kesh dhe përmes kartelave bankare. KFC është një ndër bizneset e pakta që mundëson edhe pages me POS në delivery.
 • Porosi përmes telefonit: JO!
 • Porosi në: Prishtinë dhe Ferizaj

Kontakti

Orari i punës

Hapur
 • Monday
  11:00 am - 11:00 pm
 • Tuesday
  11:00 am - 11:00 pm
 • Wednesday
  11:00 am - 11:00 pm
 • Thursday
  11:00 am - 11:00 pm
 • Friday
  11:00 am - 11:00 pm
 • Saturday
  11:00 am - 11:00 pm
 • Sunday
  11:00 am - 11:00 pm

1 Review

Claim Now

A është ky biznesi juaj?

Nëse është biznesi juaj, ju mund të aplikoni për të marr përsipër menaxhimin e tij falas në kuadër të platformës.

Business HourHapur

 • Monday
  11:00 am - 11:00 pm
 • Tuesday
  11:00 am - 11:00 pm
 • Wednesday
  11:00 am - 11:00 pm
 • Thursday
  11:00 am - 11:00 pm
 • Friday
  11:00 am - 11:00 pm
 • Saturday
  11:00 am - 11:00 pm
 • Sunday
  11:00 am - 11:00 pm