Kastori
  • I popullarizuar

Kastori

We help people in Kosovo find jobs, funding and business opportunities.

Report Abuse

  • I popullarizuar

Kastori

I verifikuar!
Verified by it's Owner

We help people in Kosovo find jobs, funding and business opportunities.

Detajet e listimit

Kastori është platformë e re në Kosovë, e lansuar në mars të vitit 2019. Për një periudhë të shkurtër kohore, Kastori ka arritur të bëhet portal lider për punë dhe zhvillim të karrierës, duke ofruar qasje të menjëhershme për të kërkuar punë, grante, tendera, bursa, kurse trajnimi, dhe shumë mundësi të reja.

Tags

Lokacioni

Kontakti

Adresa
Muharrem Fejza, Mati 1, Matiqan, Municipality of Pristina, 10.000, Kosovo

Author Info

infocs53p

Member since 1 year ago
View Profile

0 Reviews

You need to Login or Sign Up to submit a review