IPKO Shop
  • I popullarizuar

IPKO Shop

Report Abuse

  • I popullarizuar

IPKO Shop

Detajet e listimit

IPKO njihet si një kompani moderne me shërbime të avancuara për sektorin shtëpiak, ashtu edhe në atë të bizneseve. IPKO ofron shërbime të internetit, shërbime të telefonisë mobile dhe shërbime të televizionit, apo të gjitha të kombinuara. Shërbimet e IPKO përveç që mund të paguhen në dyqent e IPKO ato mund të kryhen edhe online në web faqen shop.ipko.com

  • Pagesat: Pagesat për shërbimet e IPKO-së ju mund t’i bëni edhe me transfer bankar, permes e-banking dhe mobile banking. 💳
  • Sherbimet: Pagesa për mobil, internet, fiks, televizion, shërbime të kombinuara, pako postpaid apo fatura
  • Për më shumë, vizitoni shop.ipko.com

Lokacioni

Kontakti

Adresa
IPKO, Filip Shiroka, Ulpianë, Pristina, Municipality of Pristina, District of Prishtina (01), 10000, Kosovo
Tel
Tel 2
Shto rrjete sociale

Author Info

admin

admin

Member since 1 year ago
View Profile

0 Reviews

You need to Login or Sign Up to submit a review