Home Garden
 • I popullarizuar

Home Garden

I verifikuar!
Verified by it's Owner

Shoku ytë i shtëpisë

 • I popullarizuar

Home Garden

I verifikuar!
Verified by it's Owner

Shoku ytë i shtëpisë

Detajet e listimit

I verifikuar!
Verified by it's Owner

Home Garden merret me shitjën e materialeve ndërtimore për shtëpi dhe kopsht e bazuar në stilin DIY dhe Home Improvement. Mjete dhe materiale ndërtimore për shtëpi dhe kopsht. Porosit online dhe dërgesa ju vjen në shtëpi brenda 48h!

 • Porositë: Përmes Telefonit 043 711 733, përmes Viber në të njejtin numër dhe përmes Facebook

Lokacioni

Kontakti

Orari i punës

Hapur
 • Monday
  Open 24h
 • Tuesday
  Open 24h
 • Wednesday
  Open 24h
 • Thursday
  Open 24h
 • Friday
  Open 24h
 • Saturday
  Open 24h
 • Sunday Closed

0 Reviews

Business HourHapur

 • Monday
  Open 24h
 • Tuesday
  Open 24h
 • Wednesday
  Open 24h
 • Thursday
  Open 24h
 • Friday
  Open 24h
 • Saturday
  Open 24h
 • Sunday Closed