Green & Protein
 • I popullarizuar

Green & Protein

 • I popullarizuar

Green & Protein

Detajet e listimit

I pozicionuar në zemrën e qytetit të Prishtinës, Green&Protein është një bar ushqimi ku mund të merrni ushqimin me vete ose të uleni brenda, dhe ka një fokus kryesor në ushqime vendore, të pa gatuara (raw), të freskëta dhe të shëndetshme. Në këtë kohë ku jeta është shumë dinamike, fokusi i green&protein është t’iu sigurojë njerëzve ushqim të shpejtë (fast food) që është i shëndetshëm, me një shumëllojshmëri të ushqimeve me cilësi të lartë.

 • 🚗 E Hënë - E Shtunë⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
 • 9am-9pm⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
 • 🏠FREE DELIVERY⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
 • 📱Porositë: Vetëm përmes telefonit 049338899⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

Lokacioni

Kontakti

Orari i punës

Mbyllur
 • Monday
  09:00 am - 09:00 pm
 • Tuesday
  09:00 am - 09:00 pm
 • Wednesday
  09:00 am - 09:00 pm
 • Thursday
  09:00 am - 09:00 pm
 • Friday
  09:00 am - 09:00 pm
 • Saturday
  09:00 am - 09:00 pm
 • Sunday Closed

0 Reviews

Claim Now

A është ky biznesi juaj?

Nëse është biznesi juaj, ju mund të aplikoni për të marr përsipër menaxhimin e tij falas në kuadër të platformës.

Business HourMbyllur

 • Monday
  09:00 am - 09:00 pm
 • Tuesday
  09:00 am - 09:00 pm
 • Wednesday
  09:00 am - 09:00 pm
 • Thursday
  09:00 am - 09:00 pm
 • Friday
  09:00 am - 09:00 pm
 • Saturday
  09:00 am - 09:00 pm
 • Sunday Closed