Gjirafa50
  • I popullarizuar

Gjirafa50

Dyqani Online më i madhi për teknologji në Kosovë

Report Abuse

  • I popullarizuar

Gjirafa50

Dyqani Online më i madhi për teknologji në Kosovë

Detajet e listimit

Gjirafa50 është produkt i Gjirafa Inc., i cili shet mbi 25,000 lloje të produkteve elektronike nga brende të ndryshme si Apple, Samsung, LG, Lenovo, ASUS, Dell, etj. Gjirafa50 garanton produkte cilësore që nëse nuk janë në stok vijn në Kosovë përmes porosisë brenda 5-7 dite.

  • Linku: gjirafa50.com
  • Mundësi të blerjes: Me Kartela Bankare, Transfer Bankar, Paypal, Kesh në Delivery, etj.
  • Delivery: Në Kosovë dhe Shqipëri

Lokacioni

Kontakti

Adresa
Gjirafa, Prishtinë-Ferizaj, Llapnasellë, Municipality of Gračanica / Graçanica, 2071, Kosovo
Shto rrjete sociale

Author Info

admin

Member since 1 year ago
View Profile

0 Reviews

You need to Login or Sign Up to submit a review