Gentli Shoes
  • I popullarizuar

Gentli Shoes

  • I popullarizuar

Gentli Shoes

Detajet e listimit

Gentli Shoes është një prej dyqaneve më të famshme në vend për veshëmbathje, me ofertë dhe produkte të ndryshme prej brendeve si: Ciciban, Vagabond, Steve Madden, Clarks, Imac, Vizzano, Beira Rio, Moleca, Ara Planika, Imac etj., të cilët i përfaqësojnë ekskluzivisht në tregun kosovar.

  • Çmimi transportit - Në Republikën e Kosovës çmimi I transportit është 3 euro. Republika e Shqipërisë dhe Maqedonia Veriore 6 euro.
  • Porosia: Përmes web faqes gentli.com
  • Pagesa: Visa/MasterCard dhe Kesh

Lokacioni

Kontakti

Orari i punës

Hapur
24/7

0 Reviews

Claim Now

A është ky biznesi juaj?

Nëse është biznesi juaj, ju mund të aplikoni për të marr përsipër menaxhimin e tij falas në kuadër të platformës.

Business Hour Hapur

24/7