GEKOS Online Shop
  • I popullarizuar
  • 0 0 Reviews

GEKOS Online Shop

Blej prej shpisë

  • I popullarizuar
  • 0 0 Reviews

GEKOS Online Shop

Blej prej shpisë

Detajet e listimit

GEKOS Online mundëson porositje të produkteve alkoholike, joalkoholike, higjienike, online të cilat ofrohen nga GEKOS Group. Dyqani ofron edhe pako në kombinim, dhe produkte individuale sipas kategorive. Dërgesat kryhen kudo në Kosovës brenda 24 orëve, ndërsa për porosi nën 20€ duhet paguar tarifën e transportit 1.5 €, kurse për porositë mbi 20 € transporti është gratis.

Linku: https://shop.gekosgroup.com/
Pagesa: Vetëm Kesh në Delivery

Lokacioni

Kontakti

Orari i punës

Hapur
24/7

0 Reviews

Claim Now

A është ky biznesi juaj?

Nëse është biznesi juaj, ju mund të aplikoni për të marr përsipër menaxhimin e tij falas në kuadër të platformës.

Business Hour Hapur

24/7