Frotcom Kosova
 • I popullarizuar

Frotcom Kosova

I verifikuar!
Verified by it's Owner

Me Frotcom ju jeni prap ne komandim

 • I popullarizuar

Frotcom Kosova

I verifikuar!
Verified by it's Owner

Me Frotcom ju jeni prap ne komandim

Detajet e listimit

I verifikuar!
Verified by it's Owner

Frotcom Kosova është Frotcom distributori ekskluziv për Kosovë. Frotcom mundëson që kompanitë të mund të menaxhojnë flotën e tyre në një mënyrë të thjeshtë dhe efektive, duke rezultuar në një rritje të qartë në produktivitet, kufijtë dhe cilësinë e shërbimit. Kompania ofron një paketë të plotë të shërbimit, duke përfshirë instalimin, trajnimin, dhe mbështetjen 24 × 7.

 • Frotcom ofron mundësinë e marrjes së këtyre shërbimeve përmes komunkimit online
 • Shërbimet e Frotcom mundësojnë tracking remotely dhe online të flotave të veturave.

Lokacioni

Kontakti

Orari i punës

Mbyllur
 • Monday
  08:00 am - 05:00 pm
 • Tuesday
  12:00 am - 12:00 am
 • Wednesday
  12:00 am - 12:00 am
 • Thursday
  12:00 am - 12:00 am
 • Friday
  12:00 am - 12:00 am
 • Saturday
  12:00 am - 12:00 am
 • Sunday
  12:00 am - 12:00 am

0 Reviews

Business HourMbyllur

 • Monday
  08:00 am - 05:00 pm
 • Tuesday
  12:00 am - 12:00 am
 • Wednesday
  12:00 am - 12:00 am
 • Thursday
  12:00 am - 12:00 am
 • Friday
  12:00 am - 12:00 am
 • Saturday
  12:00 am - 12:00 am
 • Sunday
  12:00 am - 12:00 am