Flizza.shop
 • I popullarizuar

Flizza.shop

I verifikuar!
Verified by it's Owner

Furrnizohu me produkte si në market. Transporti #falas

 • I popullarizuar

Flizza.shop

I verifikuar!
Verified by it's Owner

Furrnizohu me produkte si në market. Transporti #falas

Detajet e listimit

I verifikuar!
Verified by it's Owner

Furnizim me produkte si në market përmes https://flizza.shop dhe gatime të freskëta tradicionale si Flija, Pite, Krelana, Krah/Wings, Burgera etj.

Porosite sot për sot, transporti #falas në Prishtinë , Fushë Kosovë, Mitrovicë, Vushtrri, Prizren dhe Ferizaj.

Flizza 044 892 000

Kontakti

Orari i punës

Hapur
 • Monday
  10:00 am - 10:00 pm
 • Tuesday
  10:00 am - 10:00 pm
 • Wednesday
  10:00 am - 10:00 pm
 • Thursday
  10:00 am - 10:00 pm
 • Friday
  10:00 am - 10:00 pm
 • Saturday
  10:00 am - 10:00 pm
 • Sunday
  10:00 am - 10:00 pm

0 Reviews

Business HourHapur

 • Monday
  10:00 am - 10:00 pm
 • Tuesday
  10:00 am - 10:00 pm
 • Wednesday
  10:00 am - 10:00 pm
 • Thursday
  10:00 am - 10:00 pm
 • Friday
  10:00 am - 10:00 pm
 • Saturday
  10:00 am - 10:00 pm
 • Sunday
  10:00 am - 10:00 pm