eGjeta.com
  • I popullarizuar

eGjeta.com

  • I popullarizuar

eGjeta.com

Detajet e listimit

Egjeta.com është dyqan online ku ju mund të bleni goma, vajra, aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, paisje teknologjike, laptop, kompjuter, smartphone, kozmetikë, paisje sportive, paisje shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera. Ne ofrojmë mundësi të lehta të pagesës përmes bankës ose pagesa me para në dorë, si dhe transport të sigurtë për 48 orë brenda territorit të republikës së kosovës.

  • Linku: https://egjeta.com/
  • Shërbimet: Pagesa me kesh ose kartelë bankare

 

Orari i punës

Hapur
24/7

0 Reviews

Claim Now

A është ky biznesi juaj?

Nëse është biznesi juaj, ju mund të aplikoni për të marr përsipër menaxhimin e tij falas në kuadër të platformës.

Business Hour Hapur

24/7