Educational Centre Kosova
  • I popullarizuar
  • 0 0 Reviews

Educational Centre Kosova

I verifikuar!
Verified by it's Owner

Better Books, Better Prices

Report Abuse

  • I popullarizuar
  • 0 0 Reviews

Educational Centre Kosova

I verifikuar!
Verified by it's Owner

Better Books, Better Prices

Detajet e listimit

Educational Centre Kosova eshte Shtepi Botuese dhe Librari Nderkombetare e cila perfaqeson mbi 75 Shtepi Botuese me prestigjiozet ne Evrope dhe Amerike per mesimin e gjuheve te huaja si vijon: Gjuhen Angleze, Gjermane, Frenge, Italiane, Spanjolle, Greke, etj. Materialet dhe platformat tona jane per cdo moshe duke filluar nga femijet parashkollor deri te librat dhe platformat akademike per Univerzitete dhe jo vetem.

Porosi online përmes web faqes: https://educationalcentre-ks.com/shop/

Lokacioni

Kontakti

Adresa
Kroni i Bardhe, Nr-103, 10000 Prishtine
Shto rrjete sociale

Author Info

internationalbookshop.ks

internationalbookshop.ks

Member since 12 months ago
View Profile

0 Reviews

You need to Login or Sign Up to submit a review