Dukagjini Bookstore
 • I popullarizuar

Dukagjini Bookstore

 • I popullarizuar

Dukagjini Bookstore

Detajet e listimit

Libraria e parë kombëtare dhe ndërkombëtare Dukagjini Bookstore. Kjo librari tani ka një sfond prej më shumë se 18.000 tituj në disa gjuhë si: Shqip, Anglisht, Frëngjisht, Spanisht, Italisht dhe shumë gjuhë të tjera. Numri i madh i botimeve nga shtëpia botuese “Dukagjini”, e bënë edhe më të frekuentuar këtë shtëpi të librit.

 • Delivery: Po / 2€ për porosi
 • Porosia: Përmes numrave të telefonit 038 248 143 dhe 049 750 480 prej orës 10:00 - 16:00.
 • Dërgesa: Në gjithë territorin e Kosovës

Kontakti

Orari i punës

Hapur
 • Monday
  10:00 am - 04:00 pm
 • Tuesday
  10:00 am - 04:00 pm
 • Wednesday
  10:00 am - 04:00 pm
 • Thursday
  10:00 am - 04:00 pm
 • Friday
  10:00 am - 04:00 pm
 • Saturday
  10:00 am - 04:00 pm
 • Sunday
  10:00 am - 04:00 pm

0 Reviews

Claim Now

A është ky biznesi juaj?

Nëse është biznesi juaj, ju mund të aplikoni për të marr përsipër menaxhimin e tij falas në kuadër të platformës.

Business HourHapur

 • Monday
  10:00 am - 04:00 pm
 • Tuesday
  10:00 am - 04:00 pm
 • Wednesday
  10:00 am - 04:00 pm
 • Thursday
  10:00 am - 04:00 pm
 • Friday
  10:00 am - 04:00 pm
 • Saturday
  10:00 am - 04:00 pm
 • Sunday
  10:00 am - 04:00 pm