Chop Sandwich Club
 • I popullarizuar
 • 0 0 Reviews

Chop Sandwich Club

 • I popullarizuar
 • 0 0 Reviews

Chop Sandwich Club

Detajet e listimit

Chop Sandwich Club është krijuar nga dy shok të fëmijërisë me pasion dhe dashuri për kuzhinën, artin dhe ndërmarrësinë. Dashuria për ushqimin dhe artin e bënë që këta shokë ta quajn vetën "Artista të Sandwichave". Pasi që kanë jetuar në Helsinki, New York, New Jersey, Baltimore, Montauk, Ljubljana, Istanbul, dhe Blagoevgrad, themeluesit synojnë që të gjitha këto eksperienac të "trenta" ti sjellin në Prishtinë, me shijen më të mirë.

Online Delivery: Po / përmes telefonit 049 117 387

Lokacioni

Kontakti

 • Adresa
  Clips, Hajdar Dushi, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
 • Tel

Orari i punës

Hapur
 • Monday
  09:00 am - 10:00 pm
 • Tuesday
  09:00 am - 10:00 pm
 • Wednesday
  09:00 am - 10:00 pm
 • Thursday
  08:00 am - 10:00 pm
 • Friday
  09:00 am - 10:00 pm
 • Saturday
  09:00 am - 10:00 pm
 • Sunday
  09:00 am - 10:00 pm

0 Reviews

Claim Now

A është ky biznesi juaj?

Nëse është biznesi juaj, ju mund të aplikoni për të marr përsipër menaxhimin e tij falas në kuadër të platformës.

Business HourHapur

 • Monday
  09:00 am - 10:00 pm
 • Tuesday
  09:00 am - 10:00 pm
 • Wednesday
  09:00 am - 10:00 pm
 • Thursday
  08:00 am - 10:00 pm
 • Friday
  09:00 am - 10:00 pm
 • Saturday
  09:00 am - 10:00 pm
 • Sunday
  09:00 am - 10:00 pm