Che Group
 • I popullarizuar
 • 0 0 Reviews

Che Group

 • I popullarizuar
 • 0 0 Reviews

Che Group

Detajet e listimit

Che Bar është një prej kafiterive dhe restoranteve më të dashura të Prishtinës.

 • Delivery: FALAS
 • Porosi: Përmes telefonit 044343734

Kontakti

 • Adresa
  Pristina, Municipality of Pristina
 • Tel

Orari i punës

Mbyllur
 • Monday
  10:00 am - 06:00 pm
 • Tuesday
  10:00 am - 06:00 pm
 • Wednesday
  10:00 am - 06:00 pm
 • Thursday
  10:00 am - 06:00 pm
 • Friday
  10:00 am - 06:00 pm
 • Saturday
  10:00 am - 06:00 pm
 • Sunday
  10:00 am - 06:00 pm

0 Reviews

Claim Now

A është ky biznesi juaj?

Nëse është biznesi juaj, ju mund të aplikoni për të marr përsipër menaxhimin e tij falas në kuadër të platformës.

Business HourMbyllur

 • Monday
  10:00 am - 06:00 pm
 • Tuesday
  10:00 am - 06:00 pm
 • Wednesday
  10:00 am - 06:00 pm
 • Thursday
  10:00 am - 06:00 pm
 • Friday
  10:00 am - 06:00 pm
 • Saturday
  10:00 am - 06:00 pm
 • Sunday
  10:00 am - 06:00 pm