CEYOND CEE
  • I popullarizuar

CEYOND CEE

I verifikuar!
Verified by it's Owner

WE MAKE YOUR GROWTH

Report Abuse

  • I popullarizuar

CEYOND CEE

I verifikuar!
Verified by it's Owner

WE MAKE YOUR GROWTH

Detajet e listimit

Ceyond CEE është kompani teknologjike e cila ofron shërbime në marketing digjital, konsulencë dhe shërbime të IT-së. Këtë e bënë përmes zgjidhjeve të veçanta në fushën e zhvillimit biznesor dhe në CRM.

  • Punë Remote: PO

Lokacioni

Kontakti

Adresa
17 Sadullah Brestovci, Gjilan 60000
Shto rrjete sociale

Author Info

Avatar

morinaruzhdi

Member since 12 months ago
View Profile

0 Reviews

You need to Login or Sign Up to submit a review