Buton Electronics
  • I popullarizuar

Buton Electronics

Report Abuse

  • I popullarizuar

Buton Electronics

Detajet e listimit

Buton Electronics është kompani teknologjike e cila ofron një spektër të gjerë të produkteve Teknologjike dhe Elektronike.

  • Web: https://butonks.com
  • Porosit online, Garancion 24 muaj, Transporti në Kosovë FALAS

Lokacioni

Kontakti

Adresa
Lidhja e Pejës, Zona Industriale, Arbëria 2, Pristina, Municipality of Pristina, 10012, Kosovo
Shto rrjete sociale

Author Info

admin

Member since 1 year ago
View Profile

0 Reviews

You need to Login or Sign Up to submit a review