BIO SERA “Fresh&Bio”
 • I popullarizuar
 • 0 0 Reviews

BIO SERA “Fresh&Bio”

 • I popullarizuar
 • 0 0 Reviews

BIO SERA “Fresh&Bio”

Detajet e listimit

BIO SERA "Fresh&Bio" ofron perime te fresketa, vendore dhe 100% bio. Mundësi për të porositur produkte direkt nga faqja në Facebook.

Tags

Lokacioni

Kontakti

 • Adresa
  Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo

Orari i punës

Mbyllur
 • Monday
  Open 24h
 • Tuesday
  12:00 am - 12:00 am
 • Wednesday
  12:00 am - 12:00 am
 • Thursday
  12:00 am - 12:00 am
 • Friday
  12:00 am - 12:00 am
 • Saturday
  12:00 am - 12:00 am
 • Sunday
  12:00 am - 12:00 am

0 Reviews

Claim Now

A është ky biznesi juaj?

Nëse është biznesi juaj, ju mund të aplikoni për të marr përsipër menaxhimin e tij falas në kuadër të platformës.

Business HourMbyllur

 • Monday
  Open 24h
 • Tuesday
  12:00 am - 12:00 am
 • Wednesday
  12:00 am - 12:00 am
 • Thursday
  12:00 am - 12:00 am
 • Friday
  12:00 am - 12:00 am
 • Saturday
  12:00 am - 12:00 am
 • Sunday
  12:00 am - 12:00 am

Të ngjashme