BAFF Works
  • I popullarizuar

BAFF Works

Report Abuse

  • I popullarizuar

BAFF Works

Detajet e listimit

Trajnime profesionale per inxhineri dhe zhvillim te softuerit, baza te shenimeve, linux dhe siguri kibernetike.

Trajnimet mbahen nga nje staf me me shume se 15 vjet pervoje profesionale.

Lokacioni

Kontakti

Adresa
Ulpianë, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Tel
Shto rrjete sociale

Author Info

Avatar

Info68qvy

Member since 11 months ago
View Profile

0 Reviews

You need to Login or Sign Up to submit a review