Aronia Barnatore dhe Kozmetikë
 • I popullarizuar

Aronia Barnatore dhe Kozmetikë

Produkti dhe çmimi kopjohen lehtë, shërbimi superior jo.

 • I popullarizuar

Aronia Barnatore dhe Kozmetikë

Produkti dhe çmimi kopjohen lehtë, shërbimi superior jo.

Detajet e listimit

Aronia Barnatore dhe Kozmetikë

 • Produkte medicinale
 • Dermokozmetikë

Dyqani në Rrugen Bajram Kelmendi (përballë mishtorës 4 Llullat dhe Talens) hapur 08:00-22:00, ndërsa mundëson edhe porosi online përmes telefonit dhe rrjeteve sociale në Instagram dhe Facebook.

Lokacioni

Kontakti

Orari i punës

Mbyllur
 • Monday
  08:00 am - 10:00 pm
 • Tuesday
  08:00 am - 10:00 pm
 • Wednesday
  08:00 am - 10:00 pm
 • Thursday
  08:00 am - 10:00 pm
 • Friday
  08:00 am - 10:00 pm
 • Saturday
  08:00 am - 10:00 pm
 • Sunday Closed

1 Review

Claim Now

A është ky biznesi juaj?

Nëse është biznesi juaj, ju mund të aplikoni për të marr përsipër menaxhimin e tij falas në kuadër të platformës.

Business HourMbyllur

 • Monday
  08:00 am - 10:00 pm
 • Tuesday
  08:00 am - 10:00 pm
 • Wednesday
  08:00 am - 10:00 pm
 • Thursday
  08:00 am - 10:00 pm
 • Friday
  08:00 am - 10:00 pm
 • Saturday
  08:00 am - 10:00 pm
 • Sunday Closed