Akademia jCoders
 • I popullarizuar

Akademia jCoders

I verifikuar!
Verified by it's Owner

Edukim. Teknologji. Kreativitet.

 • I popullarizuar

Akademia jCoders

I verifikuar!
Verified by it's Owner

Edukim. Teknologji. Kreativitet.

Detajet e listimit

I verifikuar!
Verified by it's Owner

Akademia jCoders është një institucion i cili ofron trajnime për nxënësit të moshave 8-18 në fushën e teknologjisë. jCoders është institucion i akredituar nga Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve dhe i certifikuar në nivel ndërkombëtar nga institucioni amerikan AdvancED.

Akademia jCoders përkrahë mësimin në gjithë Kosovën.

Video

Lokacioni

Kontakti

Orari i punës

Hapur
 • Monday
  09:00 am - 08:00 pm
 • Tuesday
  09:00 am - 08:00 pm
 • Wednesday
  09:00 am - 08:00 pm
 • Thursday
  09:00 am - 08:00 pm
 • Friday
  09:00 am - 08:00 pm
 • Saturday Closed
 • Sunday Closed

0 Reviews

Business HourHapur

 • Monday
  09:00 am - 08:00 pm
 • Tuesday
  09:00 am - 08:00 pm
 • Wednesday
  09:00 am - 08:00 pm
 • Thursday
  09:00 am - 08:00 pm
 • Friday
  09:00 am - 08:00 pm
 • Saturday Closed
 • Sunday Closed