Digjitale.com është vendi ku takohen bizneset që ofrojnë shërbime digjitale me konsumatorët që i kërkojnë ato

Kush jemi ne?

Mirësevini në digjitale.com, një web faqe që iu ofron mundësinë pronarëve të bizneseve digjitale të promovojnë shërbimet e tyre online, dhe ku gjithashtu konsumatorët mund të mësojnë më shumë mbi ato biznese dhe shërbimet që ofrojnë në territorin e Kosovës.

Digjitale.com është me bazë në Prishtinë, dhe synon promovimin e bizneseve lokale në Kosovë, duke tentuar të ndihmojë ato në promovimin e shërbimeve të tyre inovative dhe duke tentuar t’i ndërlidh më shumë me konsumatorë potencial.

Pse të listoheni në Digjitale.com?

 • 1

  Lehtë

  Ju aplikoni përmes formës së thjeshtë dhe listimit juaj aprovohet shumë shpejt pas verifikimit.

 • 2

  Promovimi

  Biznesi juaj mund të promovohet para audiencës sonë në web dhe në rrjete sociale

 • 2

  Mundësi shtesë

  Ju mund të përfitoni nga klientë që vijnë për të kërkuar diqka tjetër dhe mësojnë për ju në mënyrë indirekte

Mijëra vizitorë në ditë

Digjitale.com vazhdon të tërheq vëmendjen e audiencës digjitale!

100

Biznese

1000 +

Përdorues në muaj

100 +

vizitor në ditë

10

Përdorues të verifikuar