Bizneset Digjitale

Këtu janë të listuara të gjitha bizneset që janë digjitalizuar në Kosovë dhe ofrojnë shërbime online si porosi dhe pagesa online.

Listimet e fundit

Bizneset që ofrojnë shërbime dhe produkte online në Kosovë

Show More
Reseto filterat
Hi-Tech Systems
I popullarizuar

Hi-Tech Systems

Think security first

0.0
342
1

Sakushton

Analiza dhe hulumtime të sakta të çmimeve të tregut

0.0
Gjirafa50
I popullarizuar

Gjirafa50

Dyqani Online më i madhi për teknologji në Kosovë

0.0
begmarket-2
I popullarizuar

Begmart

0.0
699
filikaqa_cover
I popullarizuar
1
I popullarizuar